Druk & Print

Onze print service stopt niet bij een A4-tje

Printen, drukken en ontwerp service, uw activiteit aankondigen begint hier.

Wij verzorgen graag al uw print en drukwerk tegen scherpe en voordelige prijzen.

Mogelijkheden

Onze printservice stopt niet bij een A4’tje, maar gaat verder. Wilt u enkelzijdig of dubbelzijdig? In full colour of in zwart-wit? Liever op gekleurd papier, ook dat is geen probleem. Wij verzorgen het printwerk in elk formaat en in elke hoeveelheid. Wilt u het gebundeld hebben als boekwerk? Het kan allemaal. U vraagt, wij draaien!

Wij zetten het gescande document als pdf of jpg op een USB-stick of mailen het naar uw persoonlijke e-mailadres. Dit kan rechtstreeks maar bij grotere bestanden gaat dit via WeTransfer. Wij mailen nooit zomaar naar andere personen of instanties. Vooraf doen we een mail test om te kijken of we het juiste e-mailadres hebben. Juist op dit vlak is uw privacy dubbel gewaarborgd bij ons!

Flyers, (rol)banners en spandoeken laten printen

Flyers & banners, we komen ze bijna iedere dag wel tegen en in vele soorten en maten. Ze zijn ideaal als communicatiemiddel en/of promotiemiddel.
Niet alleen bedrijven maken gebruik van flyers & banners, maar ook particulieren, bijv. voor hun hobby of feest. Bedrijven gebruiken flyers vaak om hun bedrijf/product te promoten. Banners zijn handig om bijvoorbeeld een stukje dienstverlening onder de aandacht te brengen.
De meest gebruikte daarin is de rolbanner. Spandoeken worden het meest gebruikt voor het aankondigingen en tijdens een activiteit. Natuurlijk is het aan u om de juiste invulling eraan te geven. Wij denken graag daarin mee en maken van uw idee een bruikbaar concept.

Boekwerk, clubblad, etc.

Heeft u wel de teksten en afbeeldingen, maar moeten deze nog in een boekwerkje? Lever ze ons gerust aan. Wij maken het klaar voor afdrukken, uiteraard krijgt u eerst het resultaat te zien voordat we definitief over gaan tot druk en print.