Een nieuwe website.

Op de oude site was als eerste te lezen wat u op de afbeelding ziet staan, ’’WELKOM Fijn dat we bij u in beeld zijn, voel u: WELKOM!’’ En dat geldt natuurlijk nu nog altijd.

Zoals u kunt lezen onder het kopje, “over ons”, is deze nieuwe website een noodzakelijk iets.
Door voornamelijk het afstoten van Website en social media beheer en Annemarie haar werkzaamheden binnen het bedrijf, deed ons besluiten om met een nieuwe en frisse uitstraling te starten. Een site die weer helemaal van deze tijd is en die duidelijk onze mogelijkheden laat zien.

Ons oude bedrijfsnaam ’’Beelderiseren’’ hebben we ingeruild voor Tromp Fotografie & Registratie. Wat fotografie betekent, zal niet zo moeilijk zijn. Registratie staat voor de rest van onze dienstverlening. Digitaliseren en Administratie van dagelijkse documenten en het verzorgen van kleine boekhoudingen, zowel voor particulier als ook voor de kleinere ondernemingen.

Deze vorm van administratie wordt grotendeels door Annemarie gedaan. Ook ons Druk & Printwerk valt onder de noemer Registratie. Wij zien het zo, alles wat zichtbaar en tastbaar wordt gemaakt, is een vorm van (her)registreren. Of het nu digitaliseren is of drukken/printen, het is allemaal geregistreerd/vastgelegd werk. Binnen ons Druk & Printwerk moet u denken aan items als documenten tot visitekaartjes en van bijvoorbeeld clubbladen tot banners en van muurcirkels tot tuinposters. Maar natuurlijk ook afdrukken van foto’s in alle formaten en op heel veel verschillende materialen.

Nieuwsgierig of we u kunnen helpen, wij Peter & Annemarie Tromp horen het graag.

Telefoonnummer van Peter is: 0657670189 of mail ons beiden: info@trompregistratie.nl