Wie zijn wij en wat doen wij!

In 2016 startte Peter (toen 50 jaar jong) met werkzaamheden te verrichten voor derden. Zoals het zo vaak gaat, is dit alles begonnen door mijn grootste hobby, fotografie. Omdat er vanaf 2018 steeds meer vraag kwam, heb ik me ingeschreven als bedrijf bij de KvK.

Peter had met name zijn weg gevonden in de uitvaartfotografie en specialiseerde zich hierin. Dankbaar werk, keer op keer. Zo bijzonder dat na oplevering vaak door de familie wordt uitgesproken, fijn dat je dit voor ons hebt willen doen. Dat gevoel, dat is de drijfveer om dit werk goed te kunnen doen.

Herinneringen vastleggen of vereeuwigen dat is echt wat bij Peter past. Daarom destijds ook gestart met digitaliseren. Van videoband tot 8mm-film, als ook foto’s, negatieven en dia’s. Het is zo fijn om beeldmateriaal wat al jaren ligt te verstoffen weer nieuw leven in te blazen en al die bewaarde herinneringen weer onderdeel te maken van ons huidige leven. Oude beelden betekenen veel voor ons, zo mooi als je die letterlijk weer zichtbaar mag maken.

Vanaf de eerste dag ging mijn vrouw Annemarie (Nu 51 jaar) de boekhouding verzorgen, maar ook de facturen versturen. Dit werk doet zij het grootste deel van haar leven al en wat Fotografie voor Peter is, zijn cijfers helemaal Annemarie haar ding. Van het een komt het andere. Annemarie werd gevraagd om deze werkzaamheden ook voor anderen te doen. Dit zijn zowel bedrijven als ook particulieren. Ook zij heeft in het bijzonder iets met werkzaamheden binnen de uitvaartbranche. Deze voeren vaak een wat bewerkelijker boekhouding. Dit heeft o.a. te maken met gekoppelde verzekeringen en regelgeving. Dit uitwerken, aanvragen en verrekenen is keer op keer een uitdaging, waarin het belang van de nabestaanden het belangrijkste is.

Ook kreeg ze steeds meer vragen over nalatenschap. Een bijzondere materie die veel kennis vraagt. Daarom een gerichte opleiding gedaan en nu is ze gecertificeerd als nalatenschapscoach en staat ze particulieren bij.

Samen vinden we druk- en printwerk veel voldoening geven. Zomaar wat voorbeelden; clubbladen, notitieblokjes, visitekaartjes, posters, banners, reclameborden, tuindoeken, muurcirkels of foto’s en zoveel meer. Afdrukken op ontzettend veel materiaal is mogelijk. Duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en dat allemaal voor binnen en buiten.

Neem gerust eens contact op met ons, zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Vervolgens zullen wij ons best doen u een passend voorstel aan te bieden.

Telefoonnummer van Peter is: 0657670189 of mail ons: info@trompregistratie.nl